Hos ERA BILER er vi ISO 14001 certificeret

Miljø spiller en vigtig rolle for ERA BILER

Miljøledelse er virksomhedernes mulighed for at styre sine miljøforhold, og være på forkant med udviklingen inden for miljøområdet.

Allerede i 2002 besluttede ERA BILER at gennemgå miljøpolitikken med henblik på at blive ISO certificeret. Det medvirkede til at ERA BILER som den første Toyota forhandler i Danmark, allerede den 6. august 2003 fik overrakt diplomet, som bevis for at have arbejdet med miljøledelse.

I 2018 blev vi opgraderet til ISO 14001:2015 standarden

Den nye standard ændrer fokus fra at vi kun kigger internt i ERA BILER, til at vi nu også skal have mål og visioner for, hvordan vi kan præge vores gæster til at tænke i miljø. F.eks. fortælle om hvor meget mindre bilen forurener før og efter et service, og dermed vigtigheden af at komme på autoriseret værksted.
Dette ligger meget i tråd med Toyotas Miljøudfordring 2050 Toyota Environmental Challenge 2050, hvor målet er at i 2050 vil Toyota være helt CO2- neutral.
Toyota vil reducere CO2-udledningen fra alle Toyota-biler til nul i hele bilens livscyklus – altså lige fra produktion og brug til skrotning og genanvendelse af f.eks. plasticdele.

Tak til jer alle for at se positivt på, og gøre en indsats for at efterleve ISO14001, som er til vores alle bedste.

Det er firmaet Bureau Veritas der som uvildig part bedømmer virksomhedens miljøledelsessystem. Bureau Veritas står over for omverdenen som garant for, at miljøledelsessystemet lever op til miljøstandarderne.