Vælg mellem vores bilmærker herunder

Bil der passer til dine behov

Hos ERA BILER er vi multibrand forhandlere, så vi har helt sikkert en bil der passer til dig. Du kan sammenligne flere af vores bilmærker med hinanden og hurtigt se priser på flere forskellige modeller, uden at skulle forbi flere forskellige forhandlere. 

Som multibrand forhandler har vi mulighed for at kunne vise dig et stort udvalg af af fra mikrobiler til varevogne fra flere mærker, så du kan finde den bil der passer bedst til dig og dine behov. Har du brug for hjælp til at finde ud af lige præcis hvilken bil der passer i din økonomi og hverdag, så står vores salgskonsulenter klar til at hjælpe dig, du kan altid skrive til dem her

Vi har Toyota i vores tre bilhuse i Helsinge, Frederikssund og Hillerød Gefionsvej, og Iveco har vi placeret i vores bilhus i Hillerød på Gefionsvej,. Hvis du på forhånd ved lige præcis hvilken bil, du er interesseret i, så hjælper vi dig gerne, uanset hvilket bilhus du kommer i, med at anskaffe og levere bilen, i det bilhus du ønsker. 

Privatleasing eller køb? 

Er du i tvivl om du skal privatlease eller købe, så er du ikke den eneste. Mange overvejer begge muligheder, du kan læse mere om privatleasing samt fordele og ulemper på vores side om privatleasing lige her. Alle bilmærkerne som vi har, tilbyder privatleasing på flere af deres modeller. Om du skal privatlease eller købe, afhænger meget af dit kørselsbehov, økonomi og livssituation, her kan du altid tage en samtale med en af vores salgskonsulenter, som vil rådgive dig om hvilken løsning der vil passe bedst til dig.