Om ERA BILER

Vi leverer mobilitet – nemt og enkelt

Det hele begyndte i Helsinge i starten af 80'erne. Her etablerede ERA BILER sig med en grundholdning om at tilbyde sine kunder en ekstraordinær service. I 1984 blev ERA BILER forhandler af Toyota, og med et nyt, spændende og prisfornuftigt produktprogram var der fra starten masser af medvind. Den servicerettede filosofi var der mange nordsjællandske bilkøbere der syntes om, så i løbet af få år kørte der usædvanligt mange Toyotaer rundt i Helsinge og omegn. Lige siden har ERA BILER været blandt de største Toyota forhandlere i Danmark.

Navn og logo: ERA står for Erik (vores grundlægger), Raymond (tidl. kompagnon) og Automobiler. De 3 boomeranger symboliserer, at kunderne altid vender tilbage, hvis de er sendt godt afsted.

I dag er ERA BILER blevet en mindre koncern med omkring 100 medarbejdere, fordelt på 4 adresser i Nordsjælland, Helsinge, Hillerød og Frederikssund. Toyota er stadig en vigtig del, men i dag repræsenterer vi også Fiat, Alfa Romeo, Jeep og Iveco, og på vores autoværksteder udfører vores teknikere hver eneste dag også service og autoreparationer på alle markedets øvrige bilmærker og modeller.

ERA BILER er autoriseret forhandler af Toyota, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Fiat Professional og Iveco i Nordsjælland. Helsinge, Hillerød og Frederikssund.

Vores drøm er:

At ERA BILER kan skabe "Byens Bedste Mobiltetsløsninger, hvor gæstfrihed er det unikke.

Vores mission er:

At udvise gæstfrihed til hinanden og være gæster, med mindeværdige oplevelser

Og hver dag huske:

At være ydmyg, respektere andre, hvile i dig selv og gå efter det bedre