Scroll ned til:  Mekanikere/Teknikere | Montører | Karrosseriteknikerlærling | Om | Bilkarriere.dk

Vil du arbejde hos ERA BILER?

Er du vores nye kollega? Her på jobsiden kan du se hvilke profiler vi søger til vores afdelinger i Nordsjælland.

Vi søger mekanikere/teknikere til Helsinge, Hillerød og Frederikssund

ERA BILER søger mekanikere/teknikere til hhv. Helsinge, Hillerød og Frederikssund

Vil du være en del af et stærkt og dedikeret team og arbejde med et af bilbranchens bedste mærker, så er du måske vores nye kollega? Vi søger dygtige og engagerede mekanikere til vores afdelinger i hhv. Helsinge, Hillerød og Frederikssund. Vi er autoriseret forhandler og værksted for Toyota og Iveco og vi arbejder med de nyeste teknologier.

Gæstfrihed og dedikeret team
Som mekaniker vil du få din daglige gang i et moderne værksted, hvor du hver dag sørger for, at vores Gæster er godt kørende. Vi sætter en stor ære i at udvise gæstfrihed og skabe mindeværdige oplevelser både for vores gæster og over for hinanden. Det er vort DNA og dét, som driver os.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Service
 • Fejlfinding og afhjælpning af akutte fejl
 • Skift af motor, gearkasse, tandrem osv.
 • Garantireparationer

Hvem er du
Du er uddannet mekaniker. Måske har du flere års erfaring, eller måske er du nyuddannet. Det er en fordel, men ikke et krav, at du har kendskab til Toyota og/eller Iveco. Vi lægger vægt på, at du:

 • Sætter gæstens interesser højest
 • Kan arbejde selvstændigt og struktureret med en solid ordenssans
 • Sætter en ære i at levere håndværk af højeste kvalitet.
 • Er en dedikeret teamplayer, som motiveres af at spille hinanden stærke

Gæstfrihed til vores gæster og hinanden
Hos ERA BILER er gæstfriheden fundamentet for vores succes både ift. vores gæster og hinanden. Vores drøm er at ”ERA BILER bliver den bedste mobilitetsforhandler i byen, hvor gæstfriheden er det unikke, skabt af Superhelte, der ønsker at anbefale os som arbejdsplads”. Vi er engagerede og passionerede Superhelte med fokus på at opbygge langvarige relationer til hinanden og vores gæster.

Vi tilbyder dig
Et af bilbranchens mest stabile job med et godt sammenhold, og fokus på et ekstraordinært godt produkt, og mindeværdige oplevelser. Vi har stort fokus på træning og læring, samt at inddrage alle vores medarbejdere til at omfavne fremtidens forandringer. Det er fuldtidsstillinger og aflønnes efter kvalifikationer med en lønpakke, der matcher jobmarkedet.

Ring til HR-Chef Camilla Munkholm Fischer på 6043 0371 eller send en kort ansøgning på cmf@erabiler.dk
Vi indkalder løbende til samtale, så kontakt os hurtigst muligt. Alle henvendelser vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Vi glæder os til høre fra dig.

Vi søger montører til nyt monteringsværksted i Helsinge

ERA BILER udvider med nyt monteringsværksted for erhvervsbiler

Hos ERA BILER i Helsinge udvider vi værkstedet med en monteringsafdeling af udstyr på erhvervsbiler. Derfor søger vi flere engagerede medarbejdere, som skal være med til at starte en helt ny afdeling op.

Dine primære arbejdsopgaver
Som montør vil du være ansvarlig for at installere og montere forskellige typer af udstyr og tilbehør på vores person- og varebiler i henhold til specifikationer og kundekrav. Primære arbejdsopgaver vil være:

 • Mekanisk klargøring
 • Montering af reolsystemer
 • Montering af motorvarme
 • Montering af træk
 • Montering af inverter
 • Ud- og indvendigt arbejdslys, rotorblink m.m.
 • Beklædning af varerum
 • Tyverisikring af varerum
 • Tagløsninger
 • Og meget mere

Hvem er du
Du trives med alsidige monteringsopgaver. Om du er faglært inden for tekniske områder er ikke altafgørende, men du skal have flair og interesse for biler. Det er en fordel, at du:

 • Har kendskab til elektriske og mekaniske systemer
 • Sætter en ære i at levere håndværk af højeste kvalitet
 • Har lysten og interessen for at lære nye opgaver
 • En god teamplayer, der kan arbejde selvstændigt og samarbejde med dygtige kollegaer

Gæstfrihed og dedikeret team
Hos ERA BILER er gæstfriheden fundamentet for vores succes både ift. vores gæster og hinanden. Vores drøm er at ”ERA BILER bliver den bedste mobilitetsforhandler i byen, hvor gæstfriheden er det unikke, skabt af Superhelte, der ønsker at anbefale os som arbejdsplads”. Vi er engagerede og passionerede Superhelte med fokus på at opbygge langvarige relationer til hinanden og vores gæster.

Som montør i Helsinge vil du få din daglige gang i et moderne værksted, hvor du hver dag sørger for, at vores Erhvervsgæster er godt kørende. Vi sætter en stor ære i at udvise gæstfrihed og skabe mindeværdige oplevelser både for vores gæster og over for hinanden. Det er vort DNA og dét, som driver os. Vi er ca. 30 Superhelte i Helsinge, og 100 Superhelte i hele ERA BILER.

Vi tilbyder dig:
Et af bilbranchens mest stabile job med et godt sammenhold, og fokus på et ekstraordinært godt produkt, og mindeværdige oplevelser. Vi har stort fokus på træning og læring, samt at inddrage alle vores medarbejdere til at omfavne fremtidens forandringer. Stillingen er en fuldtidsstilling aflønnes efter kvalifikationer med en lønpakke, der matcher jobmarkedet.

Ring til HR-Chef Camilla Munkholm Fischer på 6043 0371 eller send en kort ansøgning på cmf@erabiler.dk
Vi indkalder løbende til samtale, så kontakt os hurtigst muligt. Alle henvendelser vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Vi glæder os til høre fra dig.

ERA BILER Hillerød søger karrosseriteknikerlærling

ERA BILER Hillerød søger karrosseriteknikerlærling

Vil du være med til at skabe noget? Så skal du med på holdet.

Som karrosseriteknikerlærling vil du komme til at skabe glade gæster, og store forandringer ved hjælp af dine faglige evner, som ERA BILER vil udvikle sammen med dig. Sammen vil vi skabe en spændende fremtid for dig i autobranchen.

Har du lyst til en uddannelse med udfordringer, så er en læreplads som karrosseriteknikerlærling hos ERA BILER lige sagen.

Autobranchen har mange muligheder, og en af dem er karrosseriuddannelsen.

Trafikskader, glasskader, styling, brede dæk, fede farver er blot nogle af de ting du vil opleve, som karrosseritekniker.

Som karrosseriteknikerlærling hos ERA BILER vil du gennem ca. 4,5 år skiftevis blive uddannet på skole, og få trænet dine nye færdigheder på vores værksted, sammen med en uddannet karrosseritekniker. Du vil som karrosseritekniker opnå en grundlæggende viden om at bygge og reparere karrosserier, førerhuse, bildøre, paneler og skærme til personbiler og varevogne. Du skal lære at svejse, rette skævheder op og glatte buler ud. Du lærer desuden at arbejde i forskellige materialer såsom stål, letmetal, aluminium, polyester og plast.

Sidst, men ikke mindst lærer du at kunne vurdere, hvad skader koster, og hvordan man laver skadesrapporter til forsikringsselskaber.

Med en uddannelsesaftale som karrosseriteknikerlærling hos ERA BILER er du sikret en spændende uddannelse, hvor kvalitet og struktur er altafgørende for at skabe gode resultater.

Der er mange spændende forandringer på vej i autobranchen, og dem vil du opleve på nærmeste hånd.

Mulighed for læreplads efter 9. eller 10. klasse.

Gode jobmuligheder i fremtiden, Autobranchen mangler generelt pladesmede/karosserismede

Interesseret? - kontakt HR-Chef, Camilla M. Fischer for mere information på 6043 0371 eller cmf@erabiler.dk

Bilkarriere.dk

Vil du være en del af en af verdens største brancher?

Bilens univers er fascinerende. Både når man tænker på det svimlende antal af mennesker og varer, der hver dag bliver transporteret af biler og lastbiler. Men også når man bliver inspireret af bilens spændende teknologiske udvikling, som virkelig accelererer i disse år.

Bilbranchen vil med Bilkarriere fortælle om uddannelses events, nye uddannelser inden for branchen, branchemesser – alt hvad du skal vide for at komme tættere på en karriere i bilbranchen.

Jobportalen giver dig mulighed for at få et overblik over, hvilke jobs der er i bilbranchen. Du kan oprette en profil, og dermed også give virksomhederne mulighed for at finde dig! Gennem din personlige profil, kan Jobportalen løbende matche dine kriterier og ønsker med konkrete jobs

bilkarriere.dk kan du møde ambassadører, der tør udfordre traditionerne og hermed gøre en forskel for den danske bilbranche

Om ERA BILER

Vi udviser Gæstfrihed til hinanden og vores Gæster

ERA BILER er i dag blevet en mindre koncern med omkring 100 medarbejdere fordelt på 3 adresser i Hillerød, Helsinge og Frederikssund. Vi er autoriseret forhandler af Toyota  og Iveco. På vores værksteder udfører vores teknikere service, autoreparationer og skadesreparationer. Vi sælger hvert år ca. 3.000 biler, og udfører servicearbejde på over 8.000 af vores gæsters biler. Vi omsætter for cirka kr. 500.000.000 ekskl. moms og afgifter.

Vores drøm/vision er:
”at ERA BILER bliver den bedste mobilitetsforhandler i byen,
hvor gæstfriheden er det unikke, skabt af Superhelte,
der ønsker at anbefale os som arbejdsplads”