Scroll ned til:  bilkarriere.dk  |  Om 

Vil du arbejde hos ERA BILER?

Er du vores nye kollega?

Her på jobsiden kan du se hvilke profiler vi søger til vores afdelinger i Nordsjælland. 

Du er naturligvis velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på mail@erabiler.dk

Bilkarriere.dk

Vil du være en del af en af verdens største brancher?

Bilens univers er fascinerende. Både når man tænker på det svimlende antal af mennesker og varer, der hver dag bliver transporteret af biler og lastbiler. Men også når man bliver inspireret af bilens spændende teknologiske udvikling, som virkelig accelererer i disse år.

Når du er en del af Interessebanken, har du en unik mulighed for at blive connectet med branchen og den virksomheden du gerne vil være en del af. Bilbranchen vil her fortælle om uddannelsesevents, nye uddannelser inden for branchen, branchemesser – alt hvad du skal vide for at komme tættere på en karriere i bilbranchen.

Jobportalen giver dig mulighed for at få et overblik over, hvilke jobs der er i bilbranchen. Du kan oprette en profil, og dermed også give virksomhederne mulighed for at finde dig! Gennem din personlige profil, kan Jobportalen løbende matche dine kriterier og ønsker med konkrete jobs

bilkarriere.dk kan du møde 4 ambassadører, der tør udfordre traditionerne og hermed gøre en forskel for den danske bilbranche:

Se mere om Anja – Værkfører her

Se mere om Rasmus – Lastvognsmekaniker her

Se mere om Nicklas – Salgschef her

Se mere om Karen – Markedsanalytiker her

Bilkarrieres facebookside vil ambassadørerne fortælle om deres hverdag, uddannelse og karriere – og har du spørgsmål, så har du mulighed for at stille dem direkte der.

Om ERA BILER

Vi udviser Gæstfrihed til hinanden og vores Gæster

ERA BILER er i dag blevet en mindre koncern med omkring 100 medarbejdere fordelt på 4 adresser i Hillerød, Helsinge og Frederikssund. Vi er autoriseret Toyota, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Fiat Professional og Iveco forhandler. 
På vores autoværksteder udfører vores teknikere også service, autoreparationer og skadesreparationer på alle markedets øvrige bilmærker og modeller. ERA BILER ønsker at opbygge langvarige relationer til vores gæster, via godt håndværk og god rådgivning, så Gæsterne vil anbefale os til andre. Vi vil hver dag yde Gæstfrihed overfor hinanden og vores gæster. Vi vil være de bedste til vores bilmærker, og samtidig være ”Bilbranchens Bedste Bilrådgivere i Byens Bedste Bilhus”. Vi siger ikke, at vi er den perfekte bilforhandler – men vi vil bruge hver eneste dag på at blive lidt bedre. 

Vi benytter cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Ved at trykke "OK", godkender du ERA BILER's brug af cookies på denne hjemmeside. Læs mere her.

OK